Târgul de Turism al Olteniei, cel mai mare eveniment de profil din zona noastră, care se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri, va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Ceentrul Multifuncțional Craiova. 

Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020, spun organizatorii.

Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a Turciei, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii. În fiecare săptămână (luni, joi și vineri), trei companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya.

Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!

Meșterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiți prin toate colțurile țării aduc mai aproape de oamenii de astăzi bucuria și emoțiia tradițiilor românești.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locatii hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinatii.
Furnizori de echipamente și cooking show-uri.

Târgul de Turism al Olteniei se va desfășura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu însoțite de pairing-uri oferite de somelierul Sergiu Nedelea.

De la târg nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale fără conservanți, miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale.

Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020.

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită.

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00.

Foto arhiva.

Articolul precedentDolj. 383 de persoane sunt izolate la domiciliu și 20 sunt în carantină
Articolul următorCraiova. Fără căldură și apă caldă în Brazdă