Polițiștii craioveni au demarat cercetări într-un dosar de furt calificat, după ce au fost sesizați că în noaptea de marți spre miercuri, două tarabe din târgul săptămânal din Craiova au fost vandalizate, fiind sustrase mai multe perechi de pantofi sport.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, în cauză a fost deschis dosar penal pentru furt calificat, oamenii legii căutându-i pe cei vinovați de comiterea faptei. „În aceasta dimineață, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, de pe două tarabe situate în târgul din cartierul craiovean 1 Mai, au fost sustrase mai multe perechi de încălţăminte sport. În cauză, poliţiştii au demarat cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat Grădinaru.

Comercianții se gândesc să protesteze, în fața Primăriei Craiova, fiind revoltați pe cei de la Târguri și Piețe Craiova că nu asigură paza târgului respectiv. Aceștia spun că plătesc taxe și că nu li se oferă condițiile promise când au demarat activitatea.

Articolul precedentA fost prins evadatul de la Penitenciarul Pelendava (VIDEO)
Articolul următorZiua Armatei Poloneze, marcată și la Craiova