Polițiștii doljeni au decis, joi după-amiaza, să-l rețină pe tânărul în vârstă de 29 de ani, din Daneți, prins cu o autoutilitară plină cu țigări de contrabandă.

Tânărul urmează să fie prezentat, mâine, unei instanțe.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un bărbat, de 30 de ani, din Daneti, in cazul depistării celor 10.000 de pachete de țigări fără timbru de marcaj fiscal. Mâine urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Transportul de țigări de contrabandă a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj, cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Secției de Poliție Rurală 5 Pielești.

„În urma controlului efectuat asupra vehiculului tractat, s-a constatat că în interiorul acestuia erau amenajate compartimente ascunse, în care au fost descoperite 10.000 pachete de ţigări, fără timbru de marcaj fiscale, provenite din contrabandă. Atât cele 10.000 de pachete de țigări, cât și autoutilitara în care acestea au fost transportate, au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu ţigări“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Articolul precedent10.000 de pachete de ţigări depistate de poliţişti doljeni într-o autoutilitară, la Pieleşti – FOTO
Articolul următorAccident în centrul Craiovei. O femeie a ajuns la spital