Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea doljeană Giubega, este cercetat penal, după ce duminică, s-a urcat băut la volan, deși nici permis de conducere nu are, și a produs un accident de circulație. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, nu au fost înregistrate victime în urma acestui eveniment rutier, ci doar pagube materiale.

Cel care a produs accidentul este un tânăr din Giubega, băut și fără permis.

„Polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, din Giubega, care ar fi condus autoturismul, prin localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, a menționat Grădinaru.

Polițistii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul  sub influența băuturilor băuturilor alcoolice și fără permis.

Articolul precedentDoljean cercetat pentru conducerea unei mașini neînmatriculate. Și-a abandonat autoturismul crezând că va scăpa
Articolul următorAsistenta șefă a Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova, infectată cu coronavirus