Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Craiova, este cercetat penal, după ce luni, a fost prins la scurt timp după ce a furat geanta unei femei. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, femeia se afla pe o bancă, în fața unui bloc din cartierul Craiovița Nouă, geanta fiindu-i luată de lângă ea.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras geanta unei femei de 58 de ani, care stătea pe o bancă, în faţa unui bloc din Craioviţa Nouă, producând un prejudiciu estimat la suma de 600 de lei. În urma activităţilor desfăşurate, la scurt timp după sesizarea faptei un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie a depistat un tânăr de 18 ani, din Craiova, care avea asupra sa geanta sustrasă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bunurile au fost restituite persoanei vătămate, pe numele tânărului fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articolul precedentMinistrul Transporturilor, pe șantierul drumului expres Craiova-Piteşti: „Constructorul va ataca varianta de ocolire de la Balş şi varianta de ocolire de la Slatina”
Articolul următorCazul Sorina. Procuroarea Pițurcă este cercetată disciplinar