Administratorii mai multor săli de jocuri de noroc din județul Dolj au fost amendați, în urma unui control efectuat de către polițiști, cele mai multe probleme fiind legate de securitate și intervenția echipelor răspunzătoare de siguranța personalului și a clienților.

Controlul a fost efectuat în perioada 14 mai-07 iunie, fiind verificate 197 de săli de jocuri de noroc. De asemenea, polițiștii au avut în vizor 29 de agenţi de securitate şi 169 de agenţi de intervenţie.

„În urma controalelor efectuate, poliţiştii au contatat că 10 sisteme de alarmă la efracţie erau nefuncţionale. În cadrul acţiunii au fost aplicate 15  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.600 de lei”, a declrat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

De exemplu, cu ocazia verificării sistemului de alarmă instalat la o sală de jocuri de noroc, din Craiova, s-a constatat că dispeceratul de monitorizare şi intervenţie al unei societăţi specializate de pază nu a trimis echipajul de intervenţie la obiectiv, societatea respectivă fiind amendată.

Articolul precedentLocuri speciale în licee și școli profesionale pentru copiii de etnie romă din județul Dolj
Articolul următorProbleme cu banii la mai multe spitale din țară. Care este situația la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova