170 de șoferi au fost amendați, miercuri, în județul Dolj, cu ocazia derulării operațiunii „Speed Marathon”, polițiștii doljeni verificând peste 300 de autovehicule.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 19 permise de conducere.

„Poliţiştii rutieri care au fost angrenaţi în activităţi au acționat în 17 puncte din judeţul Dolj. Conform calendarului de activități al Organizației Polițiilor Europene – TISPOL, în ziua de 3 aprilie, pentru 24 de ore, toate statele membre ale organizației au desfășurat un maraton de acțiune cu aparatele radar, în cadrul activităţii cu denumirea ,,SPEED MARATHON ”. Controalele Poliţiilor Rutiere au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și a gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive”, a explicat Grădinaru.

Poliţiştii doljeni de la rutieră vor desfăşura în continuare activităţi în cadrul acestei acţiuni până la finalul săptămânii.

Articolul precedentA fost semnat contractul pentru anveloparea termică a Grădiniței Piticot din Craiova. Investiția este una cu fonduri europene
Articolul următorLa plimbare cu rolele, agățat de mașină, pe străzile Craiovei – VIDEO