Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, la Slatina, că Klaus Iohannis are şanse mici să mai prindă al doilea mandat „dacă merge îna celaşi ritm”, adăugând că în ceea ce priveşte o suspendare PSD îşi face o strategie.

Stănescu a afirmat că Iohannis este primul preşedinte care nu respectă o decizie a CCR, nerespectând legea.

„Fiecare cetățean din această țară e liber să facă orice, dar ceea este incredibil este că e primul președinte care nu respectă decizia Curții Constituționale. Putem candida toți, depinde cine va câștiga alegerile și fiind exemplul numărul unu în această țară e foarte complicat și domnul președinte Klaus Iohannis dacă merge în același ritm nu știu dacă mai poate câștiga un nou mandat, poporul să-l mandateze din nou. Am avut epoca Băsescu și vedem că nu s-a schimbat nimic, ba din contra, în era Klaus Iohannis deja e mai rău, lucrurile nu merg bine deloc”, a afirmat Paul Stănescu.

Întrebat dacă social-democraţii se gândesc la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, Paul Stănescu a răspuns că aşteaptă să vadă cum evoluează lucrurile.

„PSD la această oră își face o strategie că orice partid, dar la această oră, nu am luat o decizie. Vedem cum vor evolua lucrurile, vedem dacă președintele Iohannis mai citește, se mai gândește și înțelege ce e scris in acea decizie a Curții Constituționale. Probabil că poate să vina in gândul bun și să o pună în aplicare”, a declarat Stănescu.

Articolul precedentElevă din Olt, găsită spânzurată
Articolul următorPSD anunţă un nou miting la Bucureşti: „Trebuie să fim pregătiţi «cu arma la picior»“