Vicepremierul României, Paul Stănescu, a revenit asupra anunţului privind demisia din funcţia de preşedinte al PSD Olt, precizând că va face acest gest după referendumul de schimbare a numelui judeţului Olt-Romanaţi.

Stănescu a declarat, la Cezieni, că referenumul pentru schimbarea numelui judeţului va fi organizat în acelaşi timp cu cel pentru familie.

„Vreau să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD Olt, să-l susţin pe Marius Oprescu, pentru că eu consideră că merită acest lucru. Am vrut să fac mai repede, până în sesiunea parlamentară din vară, dar am amânat pentru că ţin neapărat ca judeţul nostru să se numească Olt-Romanaţi. Aşa că am zis ca după referendumul pentru familie – o dată cu acest referendum naţional o să fie şi referendumul la nivel judeţean – să-mi dau demisia şi să facem alegeri la PSD Olt”, a afirmat Stănescu.

El a explicat ce l-a determinat să-l propună pe preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, să preia conducerea organizaţiei judeţene.

„Cred că evoluţia foarte bună a organizaţiei sub preşedinţia executivă a lui Marius Oprescu m-a determinat să fac acest lucru. Nu ştiu dacă rămân doar la nivel central, dar consider că trebuie să schimbăm generaţiile. Am spus asta într-un cadru organizat al partidului pentru că de fiecare dată trebuie să le faci loc tinerilor, nu trebuie să ţii de un anumite scaun până când te dau alţii la o parte. Cred că este ceva normal”, a declarat Paul Stănescu.

Articolul precedent„Muncă la negru” și zeci de alte nereguli în fast-food-urile și pizzeriile din Dolj
Articolul următorA murit în timpul programului de lucru