2 minute de HAOS la Spitalul Județean Craiova!Am filmat acum câteva minute, modul în care se preling DEȘEURILE TOXICE ȘI GUNOIUl MENAJER printre pacienți, personal medical și aparținători, într-un haos de nedescris la Spitalul Județean de Urgență Craiova!Priviți imaginile!Infirmierele Spitalului Județean Craiova, astăzi, în jurul orei 8.30, atunci când se aglomerează căile de acces în spital, transportă simultan deșeurile menajere și cele toxice, printre bolnavi, ÎNCĂLCÂND ORICE NORMĂ DE IGIENĂ!Este inutil să vă spun că Direcția de Sănătate Publică Dolj are birourile chiar în corpul de cladire a Spitalului Județean Craiova!Demisia, nenorociților!

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Duminică, 17 noiembrie 2019

Spitalul Județean de Urgență Craiova reprezintă, dintr-o dată, interes pentru un deputatul USR din Cluj, Emanuel Ungureanu filmând, luni dimineață, și postând pe pagina de Facebook mizeria din băile UPU sau cum infirmierele transportă deşeurile printre pacienţi.

„Infirmierele Spitalului Județean Craiova, astăzi, în jurul orei 8.30, atunci când se aglomerează căile de acces în spital, transportă simultan deșeurile menajere și cele toxice, printre bolnavi, ÎNCĂLCÂND ORICE NORMĂ DE IGIENĂ! Este inutil să vă spun că Direcția de Sănătate Publică Dolj are birourile chiar în corpul de clădire a Spitalului Județean Craiova! Demisia, nenorociților!”, a scris deputatul USR pe pagina facebook.

Acesta a mai filmat și munții de moloz din curtea spitalului, despre care managerul SCJU Craiova, doctorul Eugen Georgescu, spune că provine de la lucrări.

„Deşeurile sunt de la etajele trei şi patru unde se fac renovări şi bineînţeles că vor fi ridicate”, a declarat Georgescu.

Potrivit DSP Dolj, gunoiul este scos din spital pe căile de acces laterale, dar pentru că se renoveaza holul central, pacienţii şi aparţinătorii folosesc şi ei aceste zone.