Un tânăr din comuna Brastavăţu a continuat să gonească pe drumurile din judeţ în ciuda faptului că, la sfârşitul anului 2016, a provocat un accident mortal. Zilele trecute, el a fost prins de poliţiştii SPR Olt circulând cu viteza de 205 kilometri pe oră, pe drumul naţional DN 65, între Pădurea Sarului şi Balş, un adevărat record pentru judeţ.

În urmă cu doi ani, la sfârşitul anului 2016, tânărul şofer a provocat un accident mortal, fiind trimis în judecată pentru acest motiv şi circulând cu autoturismul doar în baza unei dovezi, până la soluţionarea cauzei. Evenimentul rutier în urma căruia o persoană a decedat pare să nu-l fi afectat pe tânărul din Brastavăţu, care a continuat să apese pedala de acceleraţie, ori de câte ori a avut ocazia.

Ultima dată, însă, el a fost prins de poliţiştii Serviciului Poliţie Rutieră (SPR) Olt, aparatul radar arătând că acesta circula cu viteza de 205 kilometri pe oră, pe DN 65, între Pădurea Sarului şi Balş.

Viteza cu care cirucla tânărul din Brastavăţu este un record, fiind cea mai mare înregistrată pe drumurile din judeţul Olt, în ultima perioadă.

Potrivit poliţiştilor, din acest motiv i s-a reţinut dovada şi nu mai are drept de conducere.

Articolul precedentUndă verde pentru achiziția instalațiilor bazinului de înot de la „Carol I”
Articolul următorBolile diareice acute fac ravagii printre copiii din Dolj