Tot mai mulți consumatori de pepene verde pun la îndoială, în ultima vreme,  proveniența lubenițelor de Dăbuleni. Cultivatorii doljeni infirmă faptul că ar cumpăra fructe din alte zone ale țării și le-ar comercializa ca fiind din Dăbuleni.

La ora actuală, terenuri întregi din Dăbuleni au pepeni încă necopți, fiind plantați mai târziu tocmai pentru prelungirea sezonului. „La Dăbuleni, pepenii se pun treptat, de aceea, și în acest moment găsiți producători pe piață. Sunt bostani cu pepeni mai târzii care abia așteaptă să fie savurați de către clienții noștri din București! Vrem, astfel, să infirmăm zvonul că la Dabuleni nu mai sunt pepeni”, spune unul dintre cultivatorii de pepeni din Dăbuleni.

Cei care se ocupă cu această activitate trag un semnal de alarmă și în ceea ce privește autoritățile. Oamenii ar fi avut mai multă nevoie de sprijin, mai ales în ceea ce privește desfacerea. „Așteptăm și persoanele care ne conduc să vină la noi să vadă, dacă doresc, a doua cultură de pepeni pe anul acesta! Vă așteptăm în piețele din țară! Cumpărați pepeni de la producători! Încurajați agricultura românească! Gata cu supermaketurile care iau profitul și-l duc în străinătate! Banii trebuie sa rămână în țară, să ne sprijinim unii pe alții”, a mai spus acesta.

Sursa foto/video: Pepene de Dăbuleni.

SHARE!!!! La Dabuleni, pepenii se pun treptat, de aceea, si in acest moment gasiti producatori pe piata. In filmuleț aveti un bostan cu pepeni mai tarzii care abia asteapta sa fie savurati, de catre clientii nostri din Bucuresti! Vrem, astfel, să infirmăm zvonul că la Dabuleni nu mai sunt pepeni. Așteptăm și persoanele care ne conduc să vină la noi să vadă daca doresc a doua cultură de pepeni pe anul acesta! Vă așteptăm in piețele din țară! Cumpărați pepeni de la producatori! Încurajați agricultura romaneasca! Gata cu supermaketurile care iau profitul si-l duc in străinătate! Banii trebuie sa rămână in țară să ne sprijinim unii pe altii, pentru că vedeți că nimeni nu ne mai ajută in ziua de azi, in aceasta societate individualista. Mulțumim pentru susținerea dumneavoastră necondiționată!

Publicată de Pepene de Dăbuleni pe Sâmbătă, 4 August 2018

Articolul precedentMotociclist mort într-un accident, la Măceșu de Sus. El avea permisul suspendat
Articolul următorUndă verde pentru achiziția instalațiilor bazinului de înot de la „Carol I”