Echipa Universitatea Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Echipa lui Eugen Neagoe avea nevoie de victorie, dar a părut că nu o poate obţine, ba mai mult, oaspeţii au avut o bară, prin Ion Gheorghe, la cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 65. Atunci portarul Laurenţiu Popescu a respins în transversală şutul jucătorului de la Sepsi, salvându-le pe gazde de la un gol. Tot Popescu a intervenit incredibil la şutul din careu al lui Marius Ştefănescu, din minutul 82. Craiovenii s-au chinuit până la final, dar nu au întrecut reduta covăsneană. În minutul 90+4 Marius Ştefănescu a reuşit să încrie şi meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, 1-0, Universitatea Craiova a terminat sezonul pe locul al patrulea, cu 40 de puncte. Sepsi a încheiat pe locul 6, cu 29 de puncte.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorCaravana Antimafia ajunge la Constanța, județ furat la bucată. Cine trage sforile pentru a controla Portul Constanța – joi, ora 18:00