Comisarul şef Mihai Mihalache a promovat, miercuri, concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Slatina, el fiind împuternicit pentru acest post încă din data de 10 ianuarie.

Mihalache a promovat concursul cu nota 8,70. Contracandidatul său, comisarul Marian Bărbulescu, nu s-a prezentat la concurs.

Concursul s-a desfăşurat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi a constat în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica și bibliografia stabilite de comisie.

Comisarul şef Mihai Mihalache se află la conducerea Poliţiei Slatina, din 10 ianuarie, când a fost împuternicit în locul comisarului Sorinel Bărbuică. Numirea sa a venit după ce, la sfârşitul anului trecut, nimeni n-a reuşit să promoveze concursul pentru ocuparea acestei funcţii. Singurul candidat, acelaşi comisar Marian Bărbulescu, a reuşit să ia doar 4,52, nota minimă necesară promovării fiind 7.

Anterior, comisarul Sorinel Bărbuică îşi anunţase retragerea din concurs, invocând motive personale.

Bărbuică s-a aflat la conducerea Poliţiei Slatina după ce comisarul şef Vasile Stoean a ieşit la pensie. În această perioadă, funcţia de adjunct a fost ocupată de comisarul Mihai Mihalache.

Articolul precedentFemeie luată de viitură în urmă cu câteva zile, găsită înecată în pârâul Terpeziţa
Articolul următorValutiştii din Slatina, săltaţi de mascaţi