Doi tineri în vârstă de 20 și 25 de ani, ambii din comuna Obîrșia, au fost arestați preventiv după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au intrat peste un consătean în casă, pe care l-au bătut și jefuit. Bărbații au fost ajutați și de doi minori.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că cei doi bărbați sunt acuzați de tâlhărie calificată. Locuințele celor doi au fost percheziționate de polițiști.

„Polițiștii au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Obîrșia cu privire la faptul că in noaptea de 6 spre 7 iunie, un bărbat din localitate a intrat peste el în casă, l-a agresat fizic și i-a sustras două telefoane mobile, bani și două boxe audio. În urma activităților efectuate precum și în urma unei percheziții domiciliare a fost identificat autorul în persoana unui bărbat în vârstă de 20 de ani din localitate. Acesta a fost ajutat de un alt bărbat în vârstă de 25 de ani și de doi minori, în vârstă de de 13 ani, toți din comuna Obîrșia”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Bunurile sustrase au fost găsite și recuperate.  Față de cei doi bărbați a fost luată masura arestării preventive de către Judecătoria Corabia.

Articolul precedentForum economic româno-elen, la Târgu Jiu. Se preconizează investiții în turismul din Gorj
Articolul următor“Pătura care citește”, în centrul Craiovei