Un dosar penal pentru amenințare și distrugere a fost deschis de către polițiștii craioveni, după ce, joi seara, aproape de miezul nopții, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în zona intersecției dintre străzile Brestei și Pelendava.

Potrivit IPJ Dolj, totul s-a derulat în trafic, când în fața unui autoturism, în care erau patru bărbați, a apărut o altă mașină în care se aflau șase persoane, unele cu fețele acoperite.

Cei din a doua mașină au coborât și au lovit bărbații din primul autoturism, amenințându-i și distrugându-le și autoturismul.

Imediat după aplicarea loviturilor, persoanele din cea de-a doua mașină au părăsit zona.

„Din cercetările efectuate până în prezent, politiștii au stabilit faptul că, în fața unui autoturism care se deplasa pe strada Pelendava, spre Calea Severinului și în care se aflau patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, toți din Craiova, ar fi oprit o altă mașină din care au coborât șase persoane, o parte dintre aceste având fețele acoperite și obiecte contondente asupra lor.
Persoanele respective, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, toți din Craiova, ar fi început să amenințe cu acte de violență și să lovească totodată autoturismul în care se aflau celelalte patru persoane, părăsind apoi, în scurt timp, zona”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Nu se cunosc cauzele producerii acestui eveniment, dar cercetările sunt continuate de politiști în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate în această altercație.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Foto arhiva.

Articolul precedentHoria Mihălcescu, consilierul lui Dragnea, samsar de jurnaliști
Articolul următor600 de doljeni, angajați, în prima lună a acestui an