Șase mașini parcate pe bulevardul Dacia din Craiova au fost sparte, în noaptea de marți spre miercuri, mai multe bunuri fiind sustrase, oamenii legii întocmind dosar pentru furt calificat și distrugere. De asemenea, se fac cercetări pentru a depista autorul sau autorii faptelor.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, inițial au fost anunțați despre cazul unei mașini aflate într-o asemenea situație, la fața locului constatând că și alte cinci autoturisme aveau geamul spart.

Au fost furate, din interiorul mașinilor, spun oamenii legii, două casetofoane și două aparate de navigație.

„În aceasta dimineaţă, în jurul orei 6.15, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o mașină, parcată pe bulevardul Dacia, a fost gasită cu geamul portierei dreapta faţă spart. La faţa locului polițiștii au constatat faptul că şi alte cinci autoturisme, parcate în apropiere, aveau geamul portierei din față spart, iar din interior au fost sustrase două casetofoane și două aparate de navigaţie”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Aceștia au mai spus că se fac cercetări pentru idenficarea autorilor și că se încearcă recuperarea bunurilor furate.

Articolul precedentCraioveancă dată dispărută. Aceasta a plecat de acasă din luna februarie
Articolul următorA ajuns la spital, în urma unui accident produs pe un drum național din Dolj. Șoferița a vrut să întoarcă mașina și nu s-a asigurat