Cei trei parlamentari liberali, Nicolae Giugea, Mario Ovidiu Oprea și Ionuț Stroe, Mihai Firică, Flavius Sirop și Marian Vasile, acestea sunt cele șase propuneri ale Partidului Național Liberal, Filiala Dolj, pentru Primăria Municipiului Craiova.

Potrivit Biroului de presă al PNL Dolj, candidatul final se va stabili în urma unei campanii interne, derulate până pe 15 martie, urmând a se realiza și un sondaj intern în acest sens.

Data limită pentru depunerea candidaturilor a fost 15 noiembrie, acest pas fiind făcut de către deputatul Ionuț Stroe, cel care a și anunțat pe pagina de Facebook faptul că și-a depus candidatura, de către Nicolae Giugea, tot deputat, Mario Ovidiu Oprea, senator, de către cei doi consilieri municipali Flavius Sirop și Marian Vasile, Mihai Firică depunând și el un dosar în acest sens.

 

 

 

Articolul precedentFOTO. Brigada Multinațională Sud-Est, certificată ca având capacitatea să desfășoare acțiuni de luptă NATO
Articolul următorMedic din Craiova, umilit de ministrul Sănătății. A făcut cale întoarsă în Bănie pentru că nu a fost primit în cabinet