Mai multe zone din municipiul Craiova au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii apărute la o magistrală, în zona Baba lui Novac.

Potrivit reprezentanţilor SE Craiova II, este vorba despre 40 de puncte termice afectate din cartierele Brazda lui Novac, 1 Mai, centrul urbei şi parţial Calea Bucuresti, Dezrobirii și Nanterre.

Se intervine la această oră pentru remedierea problemei, fiind vorba, mai exact, de o magistrală spartă.

„În data de 23.10.2019, în jurul orei 8:00, a avut loc o avarie la reţeaua de termoficare a Municipiului Craiova, care a dus la întreruperea livrării agentului termic în zonele Brazda lui Novac, centru, 1Mai şi, partial, Calea Bucureşti, Dezrobirii, Nanterre. Personalul SE Craiova II intervine pentru izolarea defectului şi remedierea spărturii apărute pe magistrala agentului termic, dispunând de toate utilajele şi echipamentele tehnice necesare. Conducerea companiei asigură locatarii din zonele menţionate că vor fi făcute toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil”, se arată într-un comunicat al Compexului Energetic Oltenia (CEO).