Generalul de brigadă Cristian Dan, a predat, astăzi, funcția de Comandant al Brigăzii Multinaționale Sud-Est colonelului Claudiu Tamaș, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general maior Iulian Berdilă.

Generalul de brigadă Cristian Dan a fost numit locțiitorul comandantului Brigăzii Multinaționale Sud-Est pe 15 mai 2017, iar pe data de 3 august a preluat comanda structurii.

La data de 1 decembrie 2018 a fost promovat la gradul de general de brigadă, anul în care în calitate de comandant al Brigăzii Multinaționale Sud-Est a condus Exercițiul Multinațional SCORPIONS FURY 2018, exercițiul de certificare al comandamentului NATO.

Cu o experiență în domeniul militar de peste 25 de ani, colonelul Claudiu Tamaș a fost comandantul Batalionului 20 Infanterie „DOLJ” în perioada 2017-2020 și începând cu 8 mai, anul acesta, a fost avansat la gradul de colonel și numit în funcția de locțiitor al comandantului Brigăzii Multinaționale Sud-Est.

 

 

Articolul precedentDolj: A intrat cu mașina într-un copac din Pădurea Perișor. Doi tineri, la spital
Articolul următorDolj: Gravidă cu coronavirus, cercetată de procurori după ce a plecat din două spitale diferite din Craiova