Într-o perioadă în care toți ne ferim de coronavirus și încercăm să ne menținem sănănoși și să ne protejăm de acest virus, sunt brașoveni care duc o luptă și mai grea cu boala! Una care, fără ajutorul nostru, va fi pierdută din start!

Este și cazul familiei PASCALAU, al cărui copil de doar 4 ani, Bogdan-Florin, a fost diagnosticat cu o boală cumplită, tumoare pe creier! Apelul disperat al mamei micuțului, mai jos:

Bună ziua, mă numesc Andrada, am 23 de ani și sunt mamă a unui baietel minunat. Din păcate, de ceva timp viața mea dar și a familiei e un adevărat calvar. De curând, am primit o noutate care nu numai că ne-a zbuciumat viața, dar ne-a făcut să fim neputincioși. Copilul meu, de nici 4 anisori, a fost diagnosticat cu tumoare la creier. Îmi este foarte greu să scriu un mesaj unde trebuie să cer ajutorul pentru a-i salva viața, pentru că nu știu de la ce să încep, pentru că gândurile sunt atât de tulburi… e cel mai greu mesaj scris vreodată. Sunt doar cu gândul la copilașul meu pentru că vreau să il vad crescand, îmi doresc să văd orice mic succes pe care el il va avea în viață și să ne bucurăm împreună. Dragi oameni, viața mi-a dat o încercare imposibilă, mult pentru o familie tânără care e la inceput de drum, nu suntem pregătiți pentru așa ceva. Vă implor, inima îmi este distrusă dar sufletul crede și vine cu o speranță în oameni. Nu mă lăsați pentru că nu aș putea lupta de una singura.

Deja, oamenii s-au solidarizat și au realizat o pagină de facebook unde se pot face donații!

Puteți ajuta financiar și în contul deschid special pentru Bogdan:

Razvan-Ionut Arsene, banca ING, Brasov
Cont lei: RO70INGB0000999910189404
Cont euro: RO64INGB0000999910189415
Swift: INGBROBU 

Imagine

Articolul precedentKlaus Iohannis, mesaj pentru români: ”Ne aflăm în plin război! Trebuie să fim uniți!” – VIDEO
Articolul următorImpozitele cu reducere pot fi plătite până pe 30 iunie