Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și-a mărit echipa cu cea mai nouă promoție a școlilor de agenți de poliție, zece tineri lucrând, de luni, în cadrul mai multor subunități din Craiova și din județul Dolj.  

Absolvenții Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au fost primiți, în prima lor zi de serviciu în cadrul IPJ Dolj, chiar de către comandantul Inspectoratului, comisar șef de poliție dr. Constantin Nicolescu, care le-a urat bun venit în rândurile polițiștilor doljeni și le-a oferit sfaturi la început de carieră.

„Este de menționat faptul că cei mai noi zece polițiști din cadrul IPJ Dolj fac parte din elita generației lor de absolvenți, obținând, la finalul studiilor, medii foarte mari, cuprinse între 9,06 și 9,51, ceea ce le-a permis să își aleagă primul loc de muncă, în conformitate cu propriile opțiuni, toți alegând să lucreze la inspectoratul doljean. Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști de o asemenea valoare, care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul studiilor teoretice din timpul școlii de agenți și suntem convinși că, lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul IPJ Dolj, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție ascendentă și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

După ce a analizat situația operativă și nevoile de personal, conducerea IPJ Dolj a luat decizia să îi repartizeze, pe cei zece polițiști, atât la subunități din Craiova (trei absolvenți), cât și posturi de poliție din mediul rural – șapte absolvenți la Giubega, Galiciuica, Grecești, Daneți, Caraula și Catane.

Articolul precedentPână la materializarea drumului expres Craiova-Piteşti, Ministerul caută alte soluţii pentru traficul din Balş
Articolul următorUn șofer în vârstă de 75 de ani a băgat 4 oameni în spital