Începând din această dimineață s-a deschis Transfăgărășanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa. Circulația va fi permisă numai ziua, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Miercuri, 1 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00.

 Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00, a anunțat CNAIR.

Compania face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. 

„De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, a mai transmis CNAIR.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 13. Nu mai faci gospodină din politician
Articolul următorCardul de sănătate redevine obligatoriu, de astăzi. Ce servicii se mai pot acorda fără el