România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pasăre, sunt datele îngrijorătoare de la Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor. În raportul oficial al instituției europene apare că laboratoarele din țara nostră au făcut doar 2.721 de teste pentru peste 522 de mii de tone de carne de pasăre. Loturile de carne au provenit din producția internă sau a adusă din afara țării.

Datele centralizate de la nivel european au arătat că doar o singură probă luată de la un lot de carne de pasăre a fost depistată cu hormoni în exces.

Cum sunt vopsiți puii în fabrică. VIDEO cu procesul prin care suntem păcăliți să cumpărăm „bio”

Cel mai probabil, carnea recoltată a conținut reziduri de antibiotice peste nivelul maxim admis. Scandalul iscat pe marginea puilor vopsiți a scos la iveală problemele din fermele românești, unde medicii testează insuficient pentru a oferi explicații concludente.

Dezvăluiri din scandalul puilor vopsiți, ce se ascunde în spatele isteriei naționale provocate de Horia Constantinescu

De asemenea, legumele și fructele aduse din afara țării sunt testate cu greutate din lipsa fondurilor. 

Citește și Cum recunoaștem un PUI bun de mâncat. Ce elemente sunt mult mai importante decât culoarea pielii

Sursa: Newsinn

Articolul precedentMinistrul Educaţiei spune că subiectele la Bacalaureat nu vor fi adaptate pentru elevii cu cerinţe educaţionale speciale / Deca: Acei elevii cu tulburări din spectrul autist au o capacitate intelectuală sporită
Articolul următorOperațiunea „Blocada”, în online. Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slăbit și diabet contrafăcute au fost închise