Craiovenii care vor petrece sfârșitul anului 2018 în centrul municipiului vor avea parte de un concert susținut de Smiley și Adrian Sînă și prezentat de MC-ul local, MC Tom Crângureanu, spectacolul încheindu-se cu un impresionant foc de artificii.

Primăria Craiova a pregătit pentru noaptea dintre ani un program special, scena fiind amplasată între Universitatea din Craiova și Teatrul Național „Marin Sorescu”.

„Ne bucurăm să putem oferi craiovenilor, în acest an, un show incendiar, în noaptea de Revelion. Protagoniști vor fi artiști cunoscuți, precum Adrian Sînă și Smiley, ale căror melodii sunt fredonate de oameni de toate vârstele, de la copii până la bunici. Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate și Teatrul Național”, a precizat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Spectacolul de Revelion va începe luni, la ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, cu recitalul fostului component al trupei Akcent – Adrian Sînă & Band, un artist ce se poate lăuda că are peste 3,5 milioane de fani în întreaga lume și peste un miliard de vizualizări ale pieselor lui. Preț de câteva zeci de minute, acesta va încălzi atmosfera cu cele mai bune melodii ale sale, au transmis organizatorii.

Prezentat de MC Tom Crângureanu, show-ul de Revelion Craiova 2018-2019 va culmina, spre miezul nopții, cu cele mai bune hituri ale lui Smiley, unul dintre artiștii în vogă ai scenei românești din ultimii ani.

„Dragi craioveni, ne vedem în noaptea de Revelion, să trecem în Anul Nou împreună. Cu dans și voie bună, cu multă dragoste și multă muzică. Vă pup”, a transmis Smiley pe rețelele de socializare, el fiind și cel care va număra, alături de craioveni, secundele rămase până în 2019.

Craiovenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe străzile din centrul orașului vor avea ocazia și să admire un spectaculos foc de artificii.

Articolul precedentTineri din Dolj, printre cei care au ales să își unească destinele sub Poarta Sărutului în noaptea dintre ani
Articolul următorPeste 15.000 de petarde confiscate de polițiștii din Filiași. O femeie în vârstă de 72 de ani s-a ales cu dosar penal