Un bărbat de 33 de ani, din Calafat, județul Dolj, a fost reținut, marți, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ameninţare, hărţuire şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul ar fi ameninţat cu acte de violenţă, o femeie de 44 de ani, din comuna Seaca de Câmp, în timp ce aceasta se afla în Calafat.

Totodată, din cercetări, a reieşit că acesta, în perioada 2019-2021, ar fi hărţuit un bărbat de 49 de ani, tot din Calafat şi pe membrii familiei acestuia.

De asemenea, mai spun polițiștii, la data de 9 aprilie, anul trecut, bărbatul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un vehicul, pe raza satului Smârdan, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ținând cont de toate aceste aspecte, ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, luându-se decizia reținerii lui.

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ameninţare, hărţuire şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Dolj