Peste o sută de politişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au participat, vineri, la o razie organizată la nivelul municipiului Craiova, scopul acțiunii fiind combaterea faptelor violente, a celor de abatere de la regimul rutier sau a ilegalităților comerciale. 

Astfel, în Craiova, au fost instituite 35 de filtre rutiere în cadrul cărora polițiștii au verificat aproximativ 950 de autovehicule, totodată fiind efectuate controale la peste 100 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică).

În cadrul raziei au fost legitimate aproximativ 1.300 de persoane, 219 dintre acestea fiind controlate corporal.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat opt infracţiuni în flagrant delict, patru la regimul rutier (doi conducători auto au fost depistaţi conducând fără permis de conducere şi doi sub influenţa alcoolului sau a substanțelor psihoactive) şi patru de natura judiciară.

Totodată, polițiștii au aplicat 114 sanctiuni contravenționale, acestea vizând atât nereguli constatate la regimul rutier, cât si abateri de la normele de convietuire socială și comerț, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 27.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au retinut 10 permise de conducere si au retras două certificate de înmatriculare.

Articolul precedentTânăr din Craiova, prins drogat la volan
Articolul următorUn șofer a intrat cu mașina direct in Secția UPU a spitalului din Bănie -FOTO