Proiectele cu finanțare europeană, pe care Primăria Craiova le are în lucru pentru acest an, depășesc suma de 150 de milioane de euro, pentru o parte dintre acestea fiind deja semnate contracte.  

Potrivit primarului municipiului Craiova, Mihail Genoiu, contractele semnate sunt în sumă de aproximativ 85 de milioane de euro.

„Craiova se află tot în topul absorbției de fonduri europene, la ora aceasta, față de bugetul alocat de UE, pe polul de dezvoltare. La Craiova se vor depune peste 150 milioane de euro, proiecte cu fonduri europene, din care aproape 85 milioane au fost și semnate contracte la această oră. Specific, Axa 4.1.1 care înseamnă transportul în comun  și reducerea emisiilor de oxid de carbon, care sunt deja în contractare, la această oră, 17 tramvaie la Ministerul Dezvoltării și în curs de perfectare a protocolului pentru cele 38 de autobuze electrice”, a anunțat Genoiu.

În cadrul ședinței ordinare de marți au fost aprobate și documentaţiile pentru modernizarea căii de rulare a tramvaiului de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus, reabilitarea unor clădiri aparţinând Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, precum şi reabilitarea Grădiniței „Piticot“ (inclusiv Creșa nr. 5), a Grădiniței „Floare Albastră“ (inclusiv Creșa nr. 3) și a Grădiniței „Elena Farago“ (inclusiv Creșa nr. 8).

Articolul precedentUn tânăr vitezist din Băileşti s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ de pe marginea unui drum. A fost transportat la spital
Articolul următorOpriți cu foc de armă, după ce au fost prinși la furat de lemne într-o pădure din Dolj. Cei trei tineri s-au ales cu dosar penal