Programul Electroputere Mall se va schimba, începând de luni, reprezentanții unității stabilind ca centrul comercial să funcționeze în intervalul 12.00–20.00, existând și excepții. 

Potrivit unui comunicat de presă remis, sâmbătă, de către reprezentanții ElectroputereMall, exceptii de la programul redus sunt:

Farmaciile (9:00 – 22:00);

Auchan (08:00 – 22:00);

Cazinourile (non-stop; in afara intervalului 12:00 – 20:00, accesul in cazino se va face doar prin exteriorul mall-ului);

Cinematograful si sala de sport vor functiona in programul general (12:00 – 20:00).

„Monitorizăm în permanență situația la nivelul centrului comercial și acționăm în conformitate cu măsurile impuse de autorități. Pe lângă reducerea programului, în această perioadă, am mai dispus următoarele:

-dotarea tuturor intrarilor cu dispozitive cu dezinfectant pentru maini

-cresterea frecventei zilnice de utilizare a dezinfectantilor in spatiile puternic circulate (toalete, scari rulante, lifturi, zone de relaxare, restaurante si cafenele)

-instalarea mesajelor de informare pentru a creste gradul de constientizare in randul clientilor

-reorganizarea spatiului in zona de restaurante in vederea evitarii unei supraaglomerari

-organizarea unei dezinsectii profesionale complete pe toate spatiile comune (coridoare, toalete, cai de circulatie)

-anularea, pe termen nedeterminat, a tuturor campaniilor / actiunilor / evenimentelor care ar fi putut aduna un numar mare de persoane intr-un spatiu restrans”, se arată în comunicatul Electroputere Mall.

 
Articolul precedentDolj: 495 de persoane sunt izolate la domiciliu, 142 sunt în carantină și trei doljeni sunt spitalizați
Articolul următorRomânia a intrat în scenariul 3. La Spitalul de Boli Infecțioase Craiova se tratatează doar cazurile de infecție cu noul virus