Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Segarcea și alţi doi bărbaţi, de 22 respectiv de 23 de ani, din comuna Întorsura, judeţul Dolj, sunt cercetaţi penal fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și port fără drept de obiecte periculoase.

Cei trei doljeni au fost depistați într-un parc din Craiova având asupra lor fără drept, un cutit tip briceag cu lungimea de 22 centimetri, un pistol din categoria celor neletale, care avea în încărcator trei cartușe și un cutit tip briceag cu lungimea de 20 cm.

“Bunurile au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiteterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și port fără drept de obiecte periculoase, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Articolul precedentProcurorul Negulescu, dezvăluiri explozive. Adevărul despre dosarele greilor din politică: „Se dorea să fiu redus la tăcere”
Articolul următorBogdan Muzgoci, despre interviul cu procurorul Negulescu: „Mulți oameni de la butoane ar trebui să se teamă. Unii poate chiar să-și facă bagajele și să fugă”