Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Craiova, este cercetat penal după ce a fost prins, duminică, într-un bar din municipiu, având la el un briceag cu lama de 18 centimetri.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acțiunea a fost derulată în colaborare cu un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au depistat, în incinta unui bar din Craiova, un bărbat de 36 de ani, din localitate, care avea asupra sa un briceag, în lungime totală de 30 de centimetri, lama fiind de 18 centimetri”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

Articolul precedentInfecțiile din spitale, problemă imposibil de rezolvat în Dolj. Spitalul Județean de Urgență Craiova este lider în clasamentul raportărilor
Articolul următorLocuitorii uneia dintre cele mai sărace comune din Dolj, ajutați de fundații să ducă un trai decent. Copiii vor merge la școală și părinții încearcă să își caute un loc de muncă