Pacientul din județul Dolj, în vârstă de 67 de ani, cel care a fost transferat de la spitalul din Filiași la „Victor Babeș” Craiova, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a decedat. 

Potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea și cancer. Acesta venise din Franța, pe 6 martie, dar abia pe 15 martie s-a simțit rău și s-a prezentat la spital.

„A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, informează autoritățile.

Articolul precedentMESAJ de MAXIMĂ importanță de la Ministerul de Interne. IEȘITUL DIN CASĂ, RESTRICȚIONAT între 6:00 și 22:00
Articolul următorCraiova NU ține cont de recomandări: Cozi interminabile în fața marilor magazine, aglomerație la biserici