Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a declarat sâmbătă, la ieșirea de la urne, că și-a exercitat dreptul de vot la referendumul național pentru revizuirea Constituției în vederea respectării unei importante obligații cetățenești, dar și pentru apărarea unor valori transmise din generație în generație.

„Am venit astăzi la urne pentru că simțul civic ne spune că trebuie să fim prezenți la orice vot. Pentru mine, este o obligație cu atât mai importantă cu cât sunt primarul municipiului Craiova și apreciez că trebuie să fiu un exemplu. Normalitatea este în mintea și în educația fiecăruia și cred că toți trebuie să fim acolo unde ne dictează conștiința. Noi avem o anumită creștere, anumite valori cu care am fost obișnuiți și este firesc să apărăm ceea ce am moștenit de la părinții și bunicii noștri“, a declarat Mihail Genoiu.

Primarul municipiului Craiova și-a exercitat dreptul de vot la referendumul național pentru revizuirea Constituției la secția de vot nr. 128, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Tudor Vladimirescu”.

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean Dolj, după vot: „Este un moment de normalitate”
Articolul următorPrezența la urne în Dolj, la ora 13.00: 3,14% din totalul alegătorilor au ieșit la vot. 769 de solicitări pentru urna mobilă