Primăria Alexandria a demarat, luni, procedurile de înfiinţare a Clubului Sportiv Municipal, potrivit unui anunţ făcut de edilul-şef Victor Drăguşin.

Drăguşin a explicat că decizia a fost luată după modificările survenite la Legea sportului. Municipalitatea a avut deja o primă întâlnire cu conducătorii actualelor cluburi şi asociaţii sportive.

„Am demarat astăzi procedurile de înființare a Clubului Sportiv Municipal Alexandria. Avand in vedere recentele modificări survenite prin noua Lege a sportului am propus astăzi și Consiliul Local a aprobat in unanimitate, înființarea CSM Alexandria ca serviciu public ce va gestiona intr-un mod transparent, unitar și corect activitatea sportiva din municipiu. Prin noua structura vom desfășura activitățile sportive la nivel de municipiu pentru toate ramurile sportive, vom dezvolta relația cu părinții sportivilor și vom redefini poziția antrenorilor prin încadrarea lor pe baza de contract sportiv. Am avut o prima întâlnire cu conducătorii actualelor cluburi și asociații sportive și in perioada urmatoare vor urma întâlniri și cu antrenorii, părinții și sportivii.
Urmează mai multe etape de parcurs rapid de către CSM Alexandria in așa fel încât din noul sezon echipele și sportivii din Alexandria să «lupte» pentru municipiu, legitimați la noul club“, a declarat primarul Victor Drăguşin.

Articolul precedentFurtunile au produs pagube în trei localităţi din Olt
Articolul următorO treime dintre craioveni, fără apă potabilă