Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti, urmărit la nivel internaţional, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei de șapte ani închisoare, pentru tâlhărie, a fost depistat de către polițiștii doljeni, marți, la scurt timp după ce ar fi comis infracţiunea de tentativă la furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați încearcă ușile apartamentelor dintr-un bloc din Craiova.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care, în urma căutărilor efectuate au depistat în casa liftului, la demisol, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Ploiești, judeţul Prahova.

De asemenea, în zona exterioară a blocului, polițiștii au găsit o borsetă în care se aflau mai multe seturi de chei, care ar fi fost pierdute de celălalt bărbat în timp ce acesta fugea pentru a-și asigura scăparea.

Bărbatul de 42 de ani a fost condus la sediul secției pentru audieri, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese emis un mandat de executare a pedepsei de șapte ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Acesta a fost dus în penitenciar.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării celui de-al doilea bărbat, în această cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentDolj: Alţi doi pacienţi cu COVID-19 au decedat
Articolul următor100% TU DECIZI! Radu Oprea, ministru la evaziune, anchetat pentru spălare de bani