Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din comuna Breasta, care săptămâna trecută a tras trei focuri de armă pe o stradă din Craiova, va rămâne după gratii următoarele 30 de zile. Acesta a făcut recurs, crezând că va primi o pedeapsă mai blândă, dar nu a avut câștig de cauză.

Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins recursul formulat de către doljean, vineri, menținându-se astfel măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, așa cum au dispus magistrații Tribunalului Dolj.

Vasile Cosmin Ștefan a fost arestat, duminica trecută, după un incident care a avut loc pe bulevardul 1 Mai din Craiova, în noaptea de 27 spre 28 iulie. După o șicanare în trafic, au fost trase mai mai multe focuri de armă, fiind rănit un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Bărbatul din Breasta a încercat să scape de răspundere, luând în calcul fuga din țară, dar a fost prins, în noaptea de 28 spre 29 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Acesta este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, între care și tentativa de omor.

Articolul precedentCraiova, doar egal cu FC Botoșani după un meci spectaculos
Articolul următorElevii din Dolj au reprezentant în Consiliul Național