Peste 1.000 de locuri de muncă vor fi oferite în cadrul Bursei Generale a Locurilor  de  Muncă de la Craiova, eveniment care se va desfăşura, vineri, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 09.00.

Potrivit reprezentanților AJOFM Dolj, în această perioadă reprezentanţii instituției continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor.

„Până pe data de 08 aprilie au fost contactaţi 118 agenţi economici, 35 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante. În urma centralizării datelor din ofertele transmise de angajatori, până la data menţionată mai sus, a rezultat un număr de 1.054 locuri de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei”, a declarat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt al AJOFM Dolj.

Din acest total, 37 locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare (director vânzari, director economic, specialist recrutare, analist servicii client, proiectant sistem web, programator, inginer electromecanic, inginer automatist, inginer rețele electrice, inginer constructor,inginer sisteme de climatizare, inginer electroenergetic).

Ceva mai multe șanse au persoanele fără studii superioare, fiind disponibile 912 locuri de muncă în domenii de activitate cum sunt: agricultură, construcții, comerț, asigurări, panificație,fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și tricotaje, fabricarea motoarelor, generatoarelor și transformatoarelor electrice, fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule, fabricarea de mobilă, activități de telecomunicații, activități de curățenie clădiri, activități de protecție și pază, activități de contractare pe baze temporare a personalului

Pentru ucenici sunt disponibile 105 locuri de muncă, aceștia fiind beneficiari ai Legii 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă.

Situația se poate modifica pentru că agenții economici pot trimite oferte și se pot înscrie în vederea participării la eveniment până joi.

Articolul precedentClinica de Hematologie din Craiova, tot cu lacătul pe ușă. Director: „Nu s-a reluat activitatea, azi. Internările sunt suspendate”
Articolul următorDeclaraţie de neînţeles a preşedintelui PNL Dolj: „Copiii să-i înmormânteze pe pământ, aici, și nu prin corespondență, așa cum dorește PSD” – VIDEO