Mai multe percheziţii au fost desfăşurate, marţi, de poliţiştii din Dăbuleni, la persoane suspecte de contrabandă de ţigări.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Dolj, în urma percheziţiilor, la un imobil aflat în extravilanul oraşului Dăbuleni, folosit de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitate, a fost găsită cantitatea de 150 de pachete de ţigări (3.000 țigarete), fără timbru fiscal românesc, cu inscripția For Duty Free Sale Only.

Totodată, poliţiştii au găsit 91 de pachete a 20 de țigarete, diverse mărci, care nu prezentau timbru fiscal românesc, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Băileşti, au identificat, lângă ușa de acces a punctului de lucru,

Cele 91 de pachete de ţigări, care ar fi fost destinate comercializării, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Direcţiei Vamale Craiova.

Sursa citată a precizat că în ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Articolul precedentSorina Pintea: „Sănătatea în Craiova nu este la nivelul la care ar trebui să fie. Și eu îmi asum o parte din vină”
Articolul următorPintea, în scandalul pliantelor antivaccinare: „Este vorba despre dezinformare. Noi, Ministerul, vom face plângere penală”