Patru percheziţii domiciliare în Craiova şi una în comuna Osica, judeţul Olt, au fost efectuate, astăzi, fiind vizate persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

În urma activităților desfășurate, la domiciliul unui bărbat de 60 de ani, din Craiova, poliţiştii au găsit un pistol neletal, unsprezece butelii de gaz, o cutie cu proiectile tip bilă, precum şi mai multe obiecte ascuțite-tăietoare și contondente.

De asemenea, la o altă adresă din Craiova, poliţiştii au depistat un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, bănuit că, în perioada 3-5 mai, ar fi spart o locuință din municipiu și a furat bunuri de uz gospodăresc, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.000 de lei.

În comuna Osica, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 26 de ani, bănuit că s-ar fi folosit de datele personale ale unui alt bărbat, pentru a încheia un contract de prestării servicii cu o companie de telefonie mobilă, cel în cauză însuşindu-şi fără drept un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

„De la percheziţii, poliţiştii au ridicat mijloacele materiale de probă identificate, precum şi bunurile a căror deţinere este interzisă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

La activităţile desfăşurate au mai participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, poliţişti din cadrul IPJ Olt, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Pasztor Sandor, prins la pescuit în stare de urgență. Pe șeful CJ Bihor îl doare în cot de pandemie
Articolul următorVal de aer tropical dinspre Africa via Anatolia. Caniculă și în România