Un elev al Liceului Teoretic „Petre Pandrea” din Balş a fost eliminat din examenul de bacalaureat, luni, după ce a fost prins încercând să copieze.

Inspectorul şcolar general adjunct al ISJ, Mariana Gheorghe, a declarat că acesta este singurul incident petrecut la examen, în judeţul Olt.

Peste 2.800 de absolvenţi de liceu din judeţul Olt au susţinut, luni, prima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2018: proba scrisă la limba şi literatura română.

Examenul continuă cu proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă – la alegere a profilului şi specializării – se va desfăşura joi, 28 iunie.

Afişarea primelor rezultate are ca termen data de 4 iulie (până la ora 12.00) şi e urmată de depunerea contestaţiilor (orele 12.00 – 16.00). Între 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

În 2017, 65,04% dintre absolvenţii olteni ai liceului au reuşit să fie declaraţi admişi la examenul de bacalaureat. Patru elevi au luat nota zece.

Articolul precedentArtişti de renume, la Zilele Slatinei
Articolul următorVIDEO. Campioana balcanică la matematică din Olt s-a întors acasă