Un copil în vârstă de patru ani a ajuns la spital, joi, după ce acesta şi mama sa au fost loviţi de un autoturism condus de o femeie din Anglia, pe o trecere de pietoni din Craiova. Femeia îşi ţinea copilul în braţe.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a petrecut pe strada Decebla din Craiova. Femeia se angajase în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, având în braţe copilul, când a fost lovită de maşina condusă de femeia în vârstă de 29 de ani, ceţăţean englez.

“În urma accidentului, minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiriri medicale, fiind conştient. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentBilanț coronavirus 1 octombrie, date oficiale: 2.086 de cazuri și 37 de decese
Articolul următorRealitatea.net a rămas, și în septembrie, în topul online-ului românesc. Locul 2, la nivel național. Site-urile Trustului Realitatea câștigă teren