Firma RURIS a donat, marţi, zeci de aparate pentru igienizarea spațiilor publice, acestea ajungând la instituțiile din județul Dolj.

Reprezentanții RURIS spun că se alătură, astfel, efortului colectiv pentru combaterea răspândirii coronavirusului la nivel național și îndeamnă antreprenorii să se implice activ, solidaritatea fiind esențială în gestionarea acestei crize.

„Este vorba despre atomizoare și aparate de stropit marca RURIS, care vor fi folosite pentru igienizarea spațiilor publice, sălilor, dar și a mijloacelor de transport în comun. Prioritatea zero a autorităților locale este siguranța cetățenilor, de aceea derulează toate acțiunile necesare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Prin demersul companiei RURIS, principalele instituții abilitate în combaterea răspândirii coronavirusului vor beneficia de aparatele necesare pentru igienizare”, transmit reprezentanții firmei.

“Este de datoria noastră să ne implicăm și să oferim un sprijin autorităților, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri. Prevenția este deosebit de importantă și de aceea, igienizarea spațiilor este crucială pentru a limita extinderea COVID – 19 pe teritoriul tării”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Aparatele au fost donate către Instituția Prefectului – Județul Dolj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Direcția de Sănătate Publică Dolj, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, Spitalul Clinic de Boli Infectioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova“, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova, Regia Autonomă de Transport Craiova, Compania de Apă Oltenia.

Articolul precedentISU Dolj a montat corturi pentru triajul epidemiologic lângă toate spitalele din județ și unul la Frontiera Calafat
Articolul următorEste oficial. Peste 6.300 de angajați ai fabricii Ford Craiova vor intra în șomaj tehnic