Iulia, fetița din Filiași care a reluat lupta cu leucemia, în toamna anului trecut, după ce boala s-a reîntors, a făcut transplantul la clinica din Italia, fratele ei dovedindu-se a fi un adevărat erou.

Intervenția a avut loc în seara zilei de 10 februarie, după cum anunță mama micuției. Iulia a depășit cu bine și acest hop, urmând a fi monitorizată constant.

Iulia și mama acesteia sunt în Italia, iar frățiorul fetiței a revenit în țară după transplant.

„Bine v-am găsit prieteni dragi ai Iuliei! Pot sa va spun că Iulia a făcut transplantul!!! Ceea ce am așteptat de atâtea luni, s-a întâmplat. Totul a decurs normal, acum este bine. Urmeaza mai multe zile de monitorizare constanta!! Fratele Iuliei, Marci, a fost foarte curajos! Pregătirea, anestezia și toată procedura a durat aproape trei ore și jumătate. Nu pot exprima în cuvinte ce am simțit în orele alea”, a spus mama Iuliei.

În luna martie și Marci se va întoarce în Italia pentru a repeta analizele.

„Trebuie să revină peste o lună pentru a repeta analizele. Nu pot decât să mă mândresc cu asemenea copii curajoși și puternici. Bunul Dumnezeu sa le dea sănătate multă”, a mai spus mama micuței.

În ceea ce o privește pe Iulia, pentru ea urmează acum o perioada de cateva luni de monitorizare și controale, așa că are în continuare nevoie de ajutorul nostru!

Că este mică sau poate semnificativă, orice sumă de bani va fi importanta în această perioadă în care Iulia trebuie să rămână în Italia pentru control. Mama acesteia a fost nevoită să își suspende contractul de muncă și nu realizează venituri, situația nefiind deloc ușoară pentru întreaga familie.

Cei care vor să o ajute pe Iulia pot face donaţii în conturile:

EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901
RON: RO93BTRLRONCRT0488440901
Titular: VATUIU MARIANA VASILICA

Sursa: Realitatea de Dolj