Dovadă spirit civic pentru o femeie din Craiova care, sâmbătă, a găsit un portofol cu euro şi lei şi l-a predat poliţiştilor, banii ajungând la cel care i-a pierdut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că portofelul fusese pierdut de un tânăr din Amărăştii de Jos, în Craiova, în zona intersecţiei străzilor Calea Unirii şi bulevardul 1 Mai.

„Ieri, 15 decembrie, la sediul Secției 2 Poliție Craiova s-a prezentat o femeie de 63 ani, din Craiova, care a predat un portofel cu acte, 650 euro și 1000 lei, precizând că l-a găsit la intersecția străzilor Cal. Unirii și B-dul 1 Mai. La scurt timp, posesorul portofelului, un bărbat de 30 ani, din com. Amărăștii de Jos, sat Ocolna, jud. Dolj, a sesizat telefonic Secția 2 Poliție cu privire la faptul că a pierdut portofelul cu acte și bani în zona intersecției străzilor Calea Unirii și bulevardul 1 Mai . Bărbatul s-a prezentat la sediul secției, unde i-a fost predat portofelul cu actele personale și banii, precizând că nu îi lipsește nimic“, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Femeia a fost felicitată pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Articolul precedentAutocarul Târgu Mureş – Craiova, răsturnat pe un drum din Olt. 29 de pasageri rămaşi blocaţi, timp de mai multe minute – VIDEO
Articolul următorPrimar din Dolj, surprins la păcănele. Ce explicații are edilul/VIDEO