Probabilitatea ca ministrul Sănătății, Sorina Pintea, să facă verificări în spitalele din județul Dolj a stârnit stări de agitație în rândul angajaților instituțiilor în cauză, de la infirmieri, brancardieri, asistenți și până la medici, cu toții vorbesc, începând de marți seară, despre acest control.

Surse din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova au menționat, pentru Realitatea de Craiova, că marți seară, după ora 20.00, curățenia pe holuri și în saloane a fost prioritară, personalul de Unitatea de Primiri Urgențe făcând tot posibilul ca atmosfera să fie alta decât una dintr-o seară obișnuită.

Nici în județ lucrurile nu au stat altfel, directorii instituțiilor medicale fiind puși în gardă de această verificare ce se dorește a fi una inopinată.

Despre un posibil control al ministrului, la spitalele din Dolj, se vorbește și astăzi, cea mai mare agitație fiind la unitatea spitalicească din municipiul Calafat.

De precizat că de la sfârșitul lunii martie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, se află într-un tur de forță prin spitalele de stat pentru o serie de controale şi verificări, acțiuni efectuate seara sau chiar la miezul nopții.

Din cauza neregulilor găsite deja la instituțiile din Constanța, Târgu Jiu sau Ploiești respectiv mizerie, personal medical iresponsabil, timpi de așteptare foarte mari pentru pacienți, persoane cu funcții de conducere au fost demise.

Sursa foto: Digi 24

Articolul precedentVIDEO/ Se decide constructorul pentru stadionul de atletism din Craiova. Când ar trebui să fie gata lucrările
Articolul următorS-a încheiat sezonul de furnizare a căldurii, în Craiova