V-a dat Mitriță cu gazonul în cap. La propriu. Gestul lui rezumă toată scârba și revolta față de niște incompetenți mizerabili din "fruntea trebii", care nu sunt în stare să administreze cel mai frumos stadion din țară. Despre așa-zisul finanțator al Craiovei, rotaru, nu vă mai zic nimic, deocamdată, că am obosit să îi devoalez matrapazlacurile și neimplicarea, servilismul și caracterul insalubru. Voi continuati să mergeți pe stadion, să alimentati conturile libărcii de rotaru. #pleacarotaru

Publicată de Cosmin Dragoste pe Luni, 20 August 2018

Căpitanul Craiovei, Alexandru Mitriţă, a avut o ieşire nervoasă la finalul partidei din etapa a cincea a Ligii I, pierdută pe teren propriu cu Concordia Chiajna, fotbalistul luând o bucată desprinsă din gazonul de pe Stadionul „Ion Oblemenco“, arenă de 50 de milioane de euro, şi aruncând-o nervos la pământ.

Nici antrenorul Devis Mangia nu a fost mulţumit de starea gazonului, echipa sa fiind cea care a avut de suferit din acest motiv. Craiova a pierdut meciul de luni seara, scor 0-1, cu Concordia Chiajna.

„Din punctul meu de vedere am jucat foarte bine timp de 70 de minute. Veneam după partida dificilă de joi cu Leipzig, așa că nu am de ce să nu fiu mulțumit. Am avut ocazii mari, prin Cicâldău și Baicu. Trebuie să lucrăm în continuare. Nu mi-a plăcut cum a fost gestionată partida. Nu am probleme cu eliminarea lui Donkor. Nu mi-a plăcut nici terenul. Mitriță e un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic, dar pe acest gazon nu poate controla bine balonul, aceasta este părerea mea. Nu vorbesc despre transferuri, aceste lucruri nu sunt problemele mele“, a spus Mangia, la TV Telekom Sport

Nu este prima dată când gazonul Stadionului „Ion Oblemenco“ naşte dispute. În luna martie, autorităţile locale declarau că aceleaşi probleme la gazon au fost şi după darea în folosinţă a noilor stadioane de al Cluj sau Bucureşti.

„Mi-am exprimat îngrijorarea pentru starea terenului şi am solicitat să se ia măsuri pentru a ajunge într-o stare mai bună. Primăria nu poate schimba gazonul, dar poate face presiuni pentru ca el să fie adus într-o stare bună. Ce s-a întâmplat la Craiova s-a întâmplat şi pe Arena Naţională şi la Cluj Arena, fiindcă nu există o experienţă de adaptare a gazonului la condiţiile climatice din România, fie că a fost vorba de firme româneşti, sau aceasta, din Olanda, care se ocupă de gazonul de pe Ion Oblemenco”, declara primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Noul stadion din Craiova a fost inaugurat anul trecut, la începutul lunii noiembrie, cu un meci amical susţinut de CSU Craiova cu Slavia Praga. Contractul de execuţie pentru noul complex sportiv a fost semnat în mai 2015, iar în septembrie 2015 au început lucrările propriu-zise. Valoarea total a contractului este de 216.068.596,92 lei cu TVA.

Noul Complex Sportiv ”Ion Oblemenco” din Craiova a fost conceput pentru a putea găzdui meciuri din cadrul UEFA Euro 2020 Tournament, FIFA WORLD CUP, UEFA Champions League, UEFA Europa League, FRF – Liga I.

Stadionul poate fi folosit, de asemenea, pentru alte tipuri de sporturi, precum rugby, oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american. De asemenea, în incinta complexului sportiv se vor putea organiza şi concerte, târguri, expoziţii, evenimente culturale şi sociale.

Articolul precedentUn copil în vârstă de opt ani lovit de o mașină, în Filiași
Articolul următorIncendiu la un service de frigidere din Calafat