Medicul urolog Mugur Riza, angajat al Spitalului Județean de Urgență Craiova, și-a pierdut locul de muncă, directorul unității medicale, Eugen Georgescu menționând faptul că, miercuri dimineață, i-a fost înmânată decizia de încetare a contractului de muncă.

Potrivit managerului unității spitalicești din Bănie, medicul a ajuns în fața comisiei de disciplină în urmă cu o lună, iar miercuri a fost înțiințat despre pierderea postului ocupat în cadrul spitalului.

„Domnul doctor a fost introdus în comisia de disciplină în urmă cu o lună de zile. Știm cu toții din ce cauze. De când a revenit în spital a fost implicat în aproximativ 30 de situații conflictuale. Miercuri dimineață, i s-a înmânat decizia de încetare a contractului de muncă. Noi am respectat pașii legali. Din motive disciplinare s-a ajuns la această decizie. Dumnealui are dreptul, evident, să se adreseze instanței de judecată”, a declarat Eugen Georgescu.

Medicul Mugur Riza, de la Spitalul de Urgenţă din Craiova a fost concediat și anul trecut pentru abateri disciplinare, dar a fost repus în funcţie după ce a câştigat acest drept în instanţă. Revenind la spital, acesta a continuat seria conflictelor cu colegii, a fost din nou amendat și s-a ales chiar și cu dosar penal pentru lovire.

Articolul precedentCosmin Vasile nu s-a hotărât dacă îi ia locul lui Manda în Parlament
Articolul următorAutoritățile din Dolj, în alertă din cauza debitului Dunării