Medicul Urolog, Mugur Riza, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihala Gîrd, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi de alţi medici.

„Luni, medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că un medic a făcut scandal. Poliţiştii au mers la faţa locului, au sancţionat persoana respectivă cu amendă de 3.000 lei pentru tulburarea liniştii publice“, a afirmat ea.

Medicul Riza este cercetat şi de o comisie de la nivelul spitalului

„S-a discutat si in Comisia de Etica si in Consiliul de disciplina. Noi colaboram si cu politia care ne cere detalii despre tot ceea ce face acest domn doctor. Urmeaza ca in colegiul director sa decidem ce sanctiuni vom aplica”, a precizat managerul Spitalului Judetean, Alin Demetrian.

În luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Medicul Liviu Mugur Riza nu se află la primul conflict de acest gen, în anul 2003 el lovind cu pumnul un coleg rezident.

Articolul precedentBiciclist lovit de o maşină în comuna Dobroteşti. Şoferul se urcase băut la volan
Articolul următorTânăra din Craiova care şi-a omorât copilul, crezând că e Diavolul, va fi internată într-o unitate specializată. S-a stabilit că nu avea discernământ