Peste 40 de magazine din incinta școlilor sau de lângă unitățile de învățământ au fost verificate, miercuri, de către polițiști și reprezentanți ai DSVSA Dolj, neregulile neîntârziind să apară.

Potrivit IPJ Dolj, au fost aplicate șase amenzi, s-au confiscat mărfuri și sume de bani, cel mai des întâlnite nereguli fiind neînregistrarea în contabilitate a sumelor de bani încasate sau comercializarea de produse fără documente de proveniență a lor.

„La data de 11 septembrie, poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul DSVSA Dolj, au organizat o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj. Oamenii legii au verificat 42 de agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate șase sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei. Ca măsuri complementare, au fost confiscate mărfuri, dar şi sume de bani”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.