O parte din traseele mijloacelor de transport în comun ale RAT Craiova a fost modificată, schimbarea aplicându-se de astăzi.

Potrivit RAT Craiova este vorba despre următoarele trasee de autobuze: Traseul 9, Traseul 20 și Traseul 24.

RAT Craiova a dispus înființarea de noi stații. Stația nou înființată Parc Industrial, de pe Traseul 9, va fi disponibilă pentru plecările din capătul de linie Craiovița din intervalul 6.50-8.50 și pentru plecările din capătul de linie Metro, din intervalul 15.30 – 17.30.

Traseul 20 (Gară – Parc Tineretului) își va schimba traseul pe porțiunea: Frații Buzești – Stadion – Spitalul nr. 1 – Strada Tabaci – Bulevardul Râului – Parc Tineretului. Astfel, vor fi înființate 3 noi stații pentru Traseul 20 : Spitalul nr. 1 și Strada Tabaci tur / retur .

Traseul 24 va beneficia de 2 stații noi în cartierul Rovine – Stația Tudor Arghezi, la intersecția străzilor Nicolae Iorga, Bucovina și Buciumului: Stația Rovine – la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Dezrobirii.

La intrarea în vigoare a noului traseu 24, stația de la intersecția străzilor Dezrobirii și Traian Lalescu (Piață Rovine) va fi desființată.

Modificările au fost aplicate, au explicat reprezentanții societății de transport a orașului, „având în  vedere dezvoltarea orașului dar și faptul că unele zone ale municipiului Craiova erau neacoperite de trasee, dar și a dezvoltării economice în zona Parcului Industrial„.

Articolul precedentReguli extrem de stricte pentru redeschiderea teraselor, de la 1 iunie. Accesul pe bază de programare, printre noile norme
Articolul următorToți elevii vor călători, GRATUIT, cu orice mijloc de transport tot anul